Erős immunrendszer, gyönyörű bőr - Préselj zöldséget, gyümölcsöt!

Forrás: Thinkstock -
préselt alma Gréta konyhája préselés vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Préselt leveket nem csak akkor érdemes fogyasztanod, ha fogyni szeretnél: ezek a vitaminbombák erősítik az immunrendszert, feltöltenek energiával, és nem mellesleg belülről szépítenek. 

A préselt levek a tél igazi sztárjai: nincs is jobb annál, mint egy adag friss itallal kezdeni a napot! Ráadásul nap közben is bátran ihatod, így beillesztheted a rohanós napirendedbe is. Próbálj ki több zöldség és gyümölcs kombót, és válaszd ki a kedvencedet - szuper receptekért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippjei

A vegán életmód is lehet színes, változatos - itt meg is mutattuk, mennyire. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogyan lehet úgy fogyni, hogy az a testnek is egészséges legyen, kattints ide!

Ez lesz a hétvége sztárja! Egészséges fasírt, méghozzá hús nélkülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141113-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-szezammagos-edesburgonya-ropogos.htmlHa szívesen feldobnád a hétvégi menüt egy húsmentes finomsággal, akkor érdemes kipróbálnod a szezámmagos édesburgonya ropogóst. Olyan, mint a fasírt, ráadásul egészséges!Stőhr GrétaPofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141103-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-tokeletes-sutotok.htmlA legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz!Stőhr Gréta--Színes vitaminbombák mindenütt - őszi szuperzöldségekhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141028-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-oktoberi-szuperzoldsegek-alma-karfiol-korte-kelbimbo.htmlNyakunkon az influenzaszezon, így nem árt, ha feltankolod a szervezetedet vitaminokkal. Íme, hat októberi vitaminbomba, amiket érdemes gyakran beiktatnod az étrendedbe. Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.