Sarka Kata: "A nyári alak télen készül" - Íme, az én trükkjeim

alak Sarka Kata Nyár test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Higgyétek el, hogy megéri lemondani pár hétig (vagy végleg) pár finom falatról a cél érdekében! Ha életmódváltásként éled meg, és megtalálod az új kedvenceket, akkor nagyon könnyen fog menni! Mutatok nektek egy kis segítséget ahhoz, hogy hogyan induljatok el! 

Tészta helyett egyél zöldséget

Éles késsel vágd vékonyra a zöldséget, például cukkinit vagy répát, annyira vékonyra, mintha csak tészta volna. Forrásban lévő vízben puhítsd meg (kb. 45 másodperc), majd fogyaszd az ízlésed szerinti szószokkal, mártásokkal köretként a tészta helyett.

Sarka Kata Forrás: Facebook / Sarka Kata

A cukros levek üres kalóriáktól hemzsegnek, fogyassz inkább helyettük vizet, szódát, ízesített ásványvizet, esetleg ízesítsd citrusfélékkel.

Fogyassz sok gyümölcsöt! Felejtsd el a kompótot, befőttet, az nem minősül ebben az értelemben gyümölcsnek – mindig a frissre szavazz!

Rántott húsok és zöldségek helyett készítsd az ételeidet roston vagy grillezve

Ezzel rengeteg kalóriát is meg tudsz spórolni azon felül, hogy a lisztet is kiiktatod. Ha hiányzik a roppanós kéreg a sültről, akkor forgasd zabpehelybe vagy apróra tört magvakba.

Cseréld le az édességeket!

Sütemények, cukorkák helyett készíts házilag egészséges nassolnivalókat például túróból, joghurtból, gyümölcsből, magvakból.

Diétára fel! Megmutatom, én hogyan csinálomhttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150903-sarka-kata-elarulja-kedvenc-dietas-reggelijet.htmlNemrégen egy kis megerőltetés következtében pihenésre kényszerültem. De a diétát akkor sem adom fel, csináljuk együtt! Sarka Kata--Meg tudod csinálni, csak kelj fel, és tedd meg érte az első lépést! http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150827-meg-tudod-csinalni-csak-kelj-fel-es-tedd-meg-erte-az-elso-lepest-kata-motivalo-uzenete.htmlÚjrakezdés! Csodás, pihenős nyár volt! Kevés diétával, heti egy kardioedzéssel, és egy-két tenisszel! Mostantól viszont kezdődik minden újra! Már alig vártam! Kezdjük el együtt! Próbálom veletek minél többször megosztani az étrendet és az edzésprogramot is! Szuper hetek következnek! Tarts velem!Sarka KataMegmutatom az egyik kedvenc reggelimethttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150804-megmutatom-az-egyik-kedvenc-reggelimet-irja-sarka-kata-a-kata-naplojaban.htmlMegmutatom nektek az egyik kedvenc reggelimet, amit azért is szeretek, mert amellett, hogy istenien finom, és mindenféle gyümölcs remekül passzol hozzá, szuperegészséges is. 100 grammban mindössze 100 kalória van.Sarka Kata--Sarka Kata a Life.hu új sztárszerzője! http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150517-sarka-kata-a-life-hu-uj-sztarszerzoje-kata-naploja-cimmel-naplot-ir-majd.htmlSarka Kata csatlakozott a Life.hu sztárszerzői csapatához. Fogadjátok szeretettel!Sarka Kata--Rémálom a paradicsomban...http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150626-sarka-kata-a-bora-boran-kisfiaval-rekedt-patricia-helyzeterol-ir-penteki-naplojaban.htmlA Bora Borán rekedt Patrícia története hetek óta meghatározza a mindennapjaim. De senki ne higgye, hogy azért, mert nyilvánosan is kiálltam mellette, és akkor is kitartanék az álláspontom mellett, ha valamilyen hihetetlen fordulat következne be, és kiderülne: semmi nem igaz, amit erről a történetről eddig tudunk.Sarka KataOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.