Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az izzasztó hőségben is lehet forró levest enni! Olykor sokkal jobb, mint egy saláta vagy natúr szelet, mert a főtt zöldségeket és húsokat könnyebben meg tudja emészteni a gyomor. Magával a leves levével pedig hozzájárulunk a folyadékpótlásunkhoz.
Francia parasztleves
30 dkg száraz fehérbab
1 db citrom
1/2 fej kelkáposzta
4 db sárgarépa felkarikázva
4 db burgonya egészben hagyva
2 db vöröshagyma egészben
2 db póréhagyma vastagra szeletelve
8 gerezd fokhagyma összezúzva
4 db csirkecomb
20 dkg nyers füstölt sonka
2 ág kakukkfű
1 babérlevél
1 csokor petrezselyem
néhány szem fekete bors
só
Elkészítés: Áztassuk be a babot előző éjszaka hideg vízbe. Mossuk meg és a zöldségekkel együtt rakjuk fel főni egy nagy lábasban, annyi hideg vízben, amennyi ellepi. A csirkecombokat alaposan mossuk meg, és a kockára vágott sonkával adjuk a leveshez. Készítsünk fűszercsomót a kakukkfűből, a babérlevélből és a petrezselyemből, cérnával kötözzük össze, majd adjuk a készülő leveshez. Amikor a leves felforr, hozzáadjuk a negyedekre vágott kelkáposztát, és kis lángon főzzük tovább 1 órát, amíg a zöldségek megpuhulnak, és a hús is megfő. Közben sózzuk és borsozzunk, leveskockát is adhatunk hozzá. A fűszercsomót emeljük ki, a levest húzzuk le a tűzről, és facsarjuk bele a citromot. Friss kenyérrel kínáljuk.
Roberto konyhája - Áfonyás-málnás túrótorta cukormentesen és sütés nélkülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160701-rostas-robert-a-life-hu-sefje-afonyas-malnas-turotortat-keszit.htmlCukormentes, gyümölcsös nyári finomságra vágysz? Még sütnöd sem kell, kövesd Rostás Róbertnek, a Life.hu séfjének a receptjét! Roberto konyhájaRoberto konyhája: Csokis-müzlis kekszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160621-rostas-robert-a-life-hu-sefje-csokis-muzlis-kekszet-keszit.htmlEgészséges, mégis finom édességre vágysz? Készítsd el a Life.hu séfjének, Rostás Róbertnek a legújabb desszertjét! Roberto konyhájaRoberto konyhája - Tiramisu, az isteni kávés finomsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160608-rostas-robert-a-life-hu-sefje-kaves-tiramisut-keszit.htmlRostás Róbert, a Life.hu séfje ezúttal egy olasz ínyencséget hozott el nektek - lessétek el a receptjét, és készítsetek ti is édes, krémes tiramisut! Roberto konyhájaRoberto konyhája: Búzacsírás vitaminsaláta http://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160606-rostas-robert-a-life-hu-sefje-buzacsiras-vitaminsalatat-keszit.htmlA forró nyári napokon válassz valami könnyű, mégis finom harapnivalót. Rostás Róbert, a Life.hu séfje most egy különleges salátareceptet hozott neked. Roberto konyhájaRoberto konyhája: Házi csokis kekszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160523-rostas-robert-a-life-hu-sefje-hazi-csokis-kekszet-keszit.htmlSok kekszreceptet próbáltam már, de valahogy sosem volt az igazi. Valójában különlegesen csokoládés, a boltokban nem megvásárolható ízélményre vágytam. Megosztom hát e házias receptet, hogy együtt leljük örömünket e mennyi csodában. Roberto konyhájaRoberto konyhája: Tápláló útravaló, avagy egy különleges reggelihttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160419-rostas-robert-a-life-hu-sefje-toszkan-csirkemaat-keszitj-crostini-bagettbe-toltve.htmlToszkán csirkemájas bagett - az olaszok nagy tudorai a szendvicskészítésnek, egy friss zsömléből, pár szelet sonkából és néhány, mindannyiunk konyhájában megtalálható alapanyagból is különleges szendvicset tudnak készíteni! Roberto konyhája
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.