Roberto konyhája: Pillecukros, fehér csokoládés cupcake

Forrás: Roberto konyhája -
Roberto konyhája séf csokoládé pillecukor fehércsokoládé cupcake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi más ihlette volna ezt a fehér csokoládés költeményt, mint a szerelem? Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem, majd kavartam, és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokoládé-krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’
Forrás: Roberto konyhája

Hozzávalók:

Tészta:

  • 20 dkg liszt
  • 4 dkg kakaópor
  • 20 dkg porcukor
  • 3 csapott teáskanál sütőpor
  • csipet só
  • 8 dkg puha vaj
  • 240 ml tej
  • 2 tojás

Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 175 fokra, ha lehet, légkeverésre állítjuk. Béleljük ki papírral a muffintepsit. Tegyük a lisztet, a cukrot, a kakaóport, a sütőport, a sót és a puha vajat egy nagy tálba, és keverjük jól össze. Keverjük össze a tejet, a tojást egy külön tálban, adjuk az egészet a lisztes keverékhez, és robotgéppel keverjük csomómentesre. Töltsük meg a formákat a tésztával. Süssük 20 percig.

Ínycsiklandó ízekre vágysz? A Life.hu séfje, Roberto ezentúl rendszeresen osztja meg velünk finomabbnál finomabb receptjeit. Kövess bennünket, nehogy lemaradj a következő nyalánkságról!

Krém:

  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 500 g mascarpone sajt
  • 2 dkg vaj
  • 12 db pillecukor

Elkészítés: Gőz felett olvasszuk meg a fehér csokoládét, adjuk hozzá a vajat, majd hűtsük le, és keverjük össze a mascarpone sajttal. Töltsük habzsákba, nyomjuk a muffinok tetejére, és díszítsük a pillecukorral.

Újabb botrány a királyi családban: titkos levelek láttak napvilágothttp://www.life.hu/csalad/20150820-ujabb-botrany-a-kiralyi-csaladban-titkos-levelezes-latott-napvilagot.htmlAz előkerült levelek egy Los Angeles-i gyűjtőtől származnak, amikben meglepő dolgok derülnek ki Károly herceg szerelmi életéről!Család--Hatalmasat nőtt Szandi tündéri kisfia - friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150820-hatalmasat-nott-szandi-tunderi-kisfia-friss-foto.htmlSzandi kisfia már nem annyira kicsi. A család most ünnepelte a fiú 13. születésnapját.Család--Így pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150819-igy-pihen-gombos-edina-a-csaladjaval-bikini-naplemente-cuki-gyerekek.htmlTündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...CsaládKiborult a brit királyi család – a kis György fotói verték ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20150814-kiborult-a-brit-kiralyi-csalad-a-kis-gyorgy-fotoi-vertek-ki-a-biztositekot.htmlFelszólította a világsajtót a brit királyi család: ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat. Család--A szülők a saját érzelmeik alapján tévesen mérik fel a gyermekük boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150818-a-szulok-a-sajat-erzelmeik-alapjan-tevesen-merik-fel-a-gyermekuk-boldogsagat-egy-tanulmany-szerint.htmlEgy új tanulmányban kimutatták, hogy a szülők rosszul mérik fel a gyermekük boldogságát a gyermek valódi érzéseihez képest.CsaládThinkstockVilmos herceg nem akar több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150814-vilmos-herceg-nem-akar-tobb-gyereket-pedig-korabban-arrol-szoltak-a-hirek-hogy-jon-a-harmadik.htmlA korábbi hírek még arról szóltak, hogy a hercegi pár a harmadik babát tervezi, de a legfrissebb értesülések szerint Vilmos meggondolta magát. No, nem azért, mert besokallt a gyereksírástól vagy gyerekneveléstől, hanem azért, mert félti Katalin hercegnét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.