Nánási Pál szemével a világ: Pirner Alma egyszemélyes kampánya a szoptatás mellett

Forrás: Nanasi Pal -
terhesség szoptatás szülés Nánási Pál Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. 

Pirner Alma saját negatív tapasztalatain felbuzdulva kampányolni kezdett a szoptatás és a bababarát helyek mellett. Boldog vagyok, hogy engem kért fel ezeknek a nagyon intim képeknek az elkészítésére! Nálam a stúdióban gyakran fordulnak meg családok, anyukák, pici babákkal. És bárhol, bármikor lehet szoptatni! Hajrá édesanyák, hajrá kisbabák, hajrá szoptatás! A sorozat további képeit ITT nézheted meg.

Forrás: Nanasi Pal

Nánási Pál szemével a világ: Lenyűgöző aktképek Pirner Almáról (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150922-nanasi-pal-fotos-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnokot-fotozta-allapotosan-geometriai-formak-kozott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Czippán Anett dögös szexistennőként pózol csipkébenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150805-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-czippan-anett-dogos-szexistennokent-pozol-csipkeben.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Ördög Nóri és Eric Idle - két szenzációs ember találkozásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150603-nanasi-pal-ordog-norat-es-eric-idlet-fenykepezte.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: az elmúlt két év legcukibb családi fotóihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150506-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-az-elmult-ket-ev-legcukibb-csaladi-fotoi.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ - Gyönyörű kismama lett Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150407-nanasi-pal-hargitai-beat-fotozta-varandosan-terhesen.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Ördög Nóra a tűzzel játszikhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150303-nanasi-pal-a-tuzes-ordog-norat-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.