Nánási szemével a világ Nánási Pál szexi combok Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Utoljára akkor fotóztam Wolf Katit, amikor az X-Faktorban szerepelt. Mióta hazatért Hongkongból, azóta tervezgetjük, hogy készítünk egy izgalmas fotósorozatot.

Fotó: Nánási Pál

Támadt egy elég vad ötletünk egy különleges partnerrel, Kati pedig bevállalós volt... Ezek a képek is jönnek hamarosan, de előtte - hangolódásképpen - íme, pár vadiúj fotó a gyönyörű Katiról még szólóban!

Nánási Pál szemével a világ: A balerina és a kakashttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20141021-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-a-balerina-meg-a-kakas.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--A szeptemberi fényben Mici futhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140929-nanasi-szemevel-a-vilag-es-benne-mici-fut.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál a a Playboy magazin kiadója, Hugh Hefner villájában járt!http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140831-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-hugh-hefner-a-playboy-magazin-kiadoja-es-kastelya.html15 évembe tellett, de bejutottam Hugh Hefner házába, és még a feleségét, Crystal Hefnert is lefotóztam.Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.