Müller Péter: A szeretetnek van egy érezhető hőfoka

Forrás: Shutterstock -
érzékenység Müller Péter szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 396. rész.
A szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehet Forrás: Shutterstock

Ez az érzés megjelenhet akkor is, ha ez a közellét nem testi. Akkor is, ha valaki csak gondol rád, vagy akár a másvilágból küld üzenetet, persze ehhez már nagyfokú érzékenység kell. De működik, ha nem érzed, akkor is. Titkos összekötöttség ez. Anyák gyakran érzik, ha gyermekük bajba jutott, vagy ha meghalt a háborúban. Érzik, hogy megsérült az a láthatatlan szál, amit a könyvemben úgy hívok: aranyfonál. A szeretetnek – mint az életnek is – van egy bizonyos hőfoka, amit érezni lehet. Ezért mondjuk a szeretet elvesztését úgy, hogy „kihűlt". Ezek a szavak ősi megfigyelésből erednek.

Müller Péter: Egy jó beszélgetéssel adunk és kapunk is egyszerrehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190715-muller-peter-a-minosegi-beszelgetesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 395. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Figyelemmel tudjuk viszonozni társunk szeretetéthttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190711-muller-peter-a-lelki-tarsakrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 394. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Szeretnünk kell magunkat, másképpen nem lehet építkeznihttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190708-muller-peter-onmagunk-szereteterol-elfogadasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 393. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: A bírálatot nem elviselni, hanem megfontolni kellhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190611-muller-peter-az-erett-onkritikarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 391. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hiába szeretlek téged, ha te nem szeretsz engem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190227-muller-peter-a-szerelem-szeretet-nem-lehet-kizsarolni-megparancsolni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 375. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha elfelejtünk szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190219-muller-peter-az-ismerosokrol-reinkarnaciorol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 373. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.