Müller Péter: Szeretnünk kell magunkat, másképpen nem lehet építkezni

Forrás: Shutterstock -
boldogság önelfogadás Müller Péter szeretet elfogadás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 393. rész.

Kiteljesedni csak a szeretet által lehet, s most figyelj: ha a jelenlegi állapotban nem szereted önmagad, a hibáidat sem tudod kijavítani.

Kiért tesz meg az ember mindent? Akit szeret. Megteszel mindent önmagadért, ha nem szereted?... Nem!...

Szeretnünk kell magunkat, másképpen nem lehet építkezni Forrás: Shutterstock

Megállapítod, hogy ilyen vagy olyan vagy, ez meg ez hiányzik, de minden marad a régiben, mert épülni csakis szeretet útján lehet! Ez vonatkozik testi, lelki és szellemi épülésre is. A túlzott elhízás vagy fogyás mögött rendszerint ott rejlik, hogy nem szereted igazán magad. Nem tudsz épülni, mert nem vagy jó viszonyban a saját lelkületeddel. Akit – vagy amit – az ember szeret, azt neveli, gondozza, szépíti, jóvá, igazzá és harmonikussá teszi. Fölemeli. Ez még egy cserepes növényeddel is így van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.