Müller Péter: „Szeretetből még pofont is lehet adni”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet nevelés gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 374. rész.
„Szeretetből még pofont is lehet adni” Forrás: Shutterstock

Nem lehet az, mert amiben nincs szeretet, az eleve nem igaz. Ez főleg a gyereknevelésnél fontos. Aki igazán lát, az szeretettel lát, és annak a szava sohasem durva és sértő és megalázó és kegyetlen – hanem tapintatos. Bölcs és megértő. Az igazi sebész nem kíméletlen. És az igazi társam se lehet kíméletlen hozzám, mert ha az, akkor már nem szeret, s nem is az igazi társam. Az igazi krisztusi parancs nem a szeretet, hanem a „szeresd az ellenségedet is”.

Szeretetből még pofont is lehet adni. Indulatból és gyűlöletből semmit. Csak indulatot és gyűlöletet. Néha egy életre szólót.

Müller Péter: "Néha elfelejtünk szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190219-muller-peter-az-ismerosokrol-reinkarnaciorol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 373. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A külső dicséret nem elég, amíg nem tudod lelked mélyéről megdicsérni önmagad"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190205-muller-peter-a-belulrol-jovo-dicseretrol-elegedettsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 372. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Az igazi szerelem: nagyhatalom” http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190121-muller-peter-az-igaz-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 370. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Az igazmondás sohasem kíméletlen”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190107-muller-peter-a-kritikarol-igazmondasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 368. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "...beleszeretsz valakibe, vagy örökre kiábrándulsz belőle"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190110-muller-peter-a-tisztanlatasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 369. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "...különben életünk a hibás döntések sorozata lesz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181029-muller-peter-a-nem-elkapkodott-nyugodtan-atgondolt-dontesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 360. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.