Müller Péter: Ez a szeretetérzés biztos jele

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 371. rész.
„Ha a közeledben van, akit szeretsz, mintha melegebb lenne a levegő” Forrás: Shutterstock

És ez nem csak akkor van, ha ott áll melletted. Érezheted akkor is, ha csak rád gondol valaki, vagy éppenséggel a másvilágból küld üzenetet. Ezek különös élmények. Biztos érezted már, s nem tudtad, miért. Az ember a szeretettől érzékeny lesz, médiummá válik. Olyan rezgéseket is vesz, melyeket egyébként soha. Ezért van az, hogy a szeretetet nem lehet hazudni. Érzed. Ilyenkor nem az eszed, nem az agyad, hanem lelked titkos antennája veszi a jeleket. S ugyanakkor adod is annak, akit szeretsz. Ezt hívják a „szívek titkos összeköttetésének”. Állítólag a vándormadarak ismerik ezeket a távolról üzenő hívójeleket. Emberek is, néha. Főleg a nők. Nehezen lehet őket megtéveszteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.