Müller Péter: Bölcs ember számára nincs megrázóbb, részegítőbb és felszabadítóbb pillanat, mint..."

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség világnézet Müller Péter szeretet változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 369. rész.

Végre szabad vagyok! Végre repülhetek! Végre nem köt az „eszmém", mert kiderül, hogy csak a rögeszme volt. Valamennyien hazaszálló vándormadarak vagyunk. A lenti táj változik, a föld más, a felhők jönnek-mennek, alattunk országok, hegyek, mezők, erdők, tengerek maradnak el – végleges otthonunk nincs, sehol sincs, s ha valahol leszállunk, ott csak vendégek vagyunk, átutazók, mert tovább kell szállni.

"Végre szabad vagyok! Végre repülhetek! Végre nem köt az »eszmém«..." Forrás: Shutterstock

Minden „világnézet" változik, mert mi is, és a világ is változik. Örömünk maga a repülés.

Az emberi eszmélés mindig új és új világokat fedez fel, de sokáig nem időzhet benne, mert vonzza a nem ismert célja. Egyetlen, világokon átívelő gondolatunk van, ami nem változik.

Az, hogy nem vagyunk egyedül. Vannak társaink.

Az egyetlen érzés és egyetlen gondolat, amit születésünktől a halálunkig, sőt még az után is őriznünk kell, hogy vannak társaink. Akkor is, ha nem látjuk őket a sűrű ködben. A SZERETET az egyetlen világnézet, ami nem változik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.