Müller Péter: „Ahol szeretik egymást az emberek...”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség lelkiismeret Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 362. rész.

Már gyerekkorunkban megtanuljuk, hogy a felnőttek világa hazug, és rossz felé megy. Alkalmazkodunk hozzá, mint a dzsungel törvényéhez egy fiatal állatka, aki élni akar. Ugyanakkor még ösztönösen tudjuk, mi a jóság és a szeretet, s hogy nélküle nem lehet normális és szép emberi életet élni. Ez a két Énünk hangja bennünk:

az egyik, aki alkalmazkodik a világhoz, s beleromlik, mert minden áron érvényesülni akar – a másik, aki megőrzi az eredendő tisztaságát, s a világ ellen él, még akkor is, ha ez a nehezebb út.

„Arra hallgass, aki a szívedben él, ismeri úti célodat, és a szeretet nyelvén beszél” Forrás: Shutterstock

Ahol szeretik egymást az emberek, akármilyen szűk körben is és kevesen, ott meleg lesz, mint egy tábortűz körül a sarkvidéki jégmezőn. Húzódj a közelébe, s vigyél tüzet magadból. Igazi hangod erre ösztönöz.

Müller Péter: „A férjedtől csak elválsz, de a szeretőddel szakítasz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181105-muller-peter-az-elvalasrol-es-szakitasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 361. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "...különben életünk a hibás döntések sorozata lesz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181029-muller-peter-a-nem-elkapkodott-nyugodtan-atgondolt-dontesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 360. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Minden újjászületés előhírnöke a baj, a megrendülés”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181019-muller-peter-az-ujjaszuletesrol-es-annak-fajdalmarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 359. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Vendégségben Istennélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181015-muller-peter-az-onfeledtsegrol-a-szellemvilagrol-istenrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 358. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Olyan nincs, hogy nem sikerül"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181001-muller-peter-a-magunkkal-hozott-hitrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 356. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A párkapcsolat a létező legnagyobb próbatétel"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180917-muller-peter-a-parkapcsolati-minosegekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 354. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.