Müller Péter: „Minden újjászületés előhírnöke a baj, a megrendülés”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség újjászületés Müller Péter fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 359. rész.

Amikor bajban vagyok vagy valami súlyos csapás ér, mindig arra gondolok: nemcsak a múltamért fizetek – mert ez is igaz –, hanem azért is, mert most szülöm meg a jövendőmet! Jó lesz ez a baj, valamire! Most még nem érzem, de jó!

„Minden újjászületés előhírnöke a baj, a megrendülés” Forrás: Shutterstock

Mindig előre és mindig fölfelé nézni a tragédiák bölcsessége és az életművészet lényege.

Anyám azt mondta: „Tudod, Péter, ha engem lelöknek a mély kútba, még le sem értem a kút fenekére, máris azon gondolkozom: hogy lehet innen feljönni?!” És ha nagyon jó kedve volt, és más nem hallotta, még azt is a fülembe súgta: „Tanuld meg, hogy a szar is jó valamire!” Az igazi még jobb, mint a műtrágya.

Interjú Müller Péterrel új könyve, a Vallomás a szerelemről kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181017-interju-muller-peterrel-uj-konyve-a-vallomas-a-szerelemrol-kapcsan.htmlVallomás a szerelemről – ezzel a címmel jelent meg Müller Péter író, a Life.hu sztárszerzőjének új könyve, amelyben saját élményein keresztül járja körbe a szerelem misztériumát. Az író a kötetét a szlovákiai Galántán mutatja be és dedikálja, amely helyszín szokatlan választás egy hazai írótól. Hogy miről is szól a könyv és hogy miért éppen Szlovákiában mutatja be először, arról magát Müller Péter kérdeztük. Müller PéterOrigoMüller Péter: Vendégségben Istennélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181015-muller-peter-az-onfeledtsegrol-a-szellemvilagrol-istenrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 358. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181008-muller-peter-a-lelkek-osszekotteteserol.htmlOrigoMüller Péter: "Nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180924-muller-peter-elete-egyik-legszebb-emlekerol-meselt.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 355. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180910-muller-peter-a-a-mai-vilagrol-es-a-lelek-nyelverol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.