Müller Péter: "A párkapcsolat a létező legnagyobb próbatétel"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség párkapcsolat Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 354. rész.

Ettől függ minden. Ez a poklod s a mennyországod. Itt, ebben lehetsz boldog és boldogtalan, itt lehet életed értelmes vagy értelmetlen, itt lelhetsz társat s néha ellenséget, akivel együtt kell élned. Ebben lehetsz több, és mehetsz tönkre, itt derül ki, van-e értelme dolgozni, gondolkodni, építeni s egyáltalán élni. Itt derül ki, nemcsak az, hogy tudsz-e szeretni, hanem az is, hogy kibírsz-e egyáltalán egy másik embert.

"A párkapcsolat mind a mai napig a létező legnagyobb emberi dráma és próbatétel" Forrás: Shutterstock

Mert szeretni általában az embereket nem nehéz, de szeretni Egyetlen Embert „teljes szívedből" nagy mutatvány.

Sajnos egyre nehezebb. Ha ma szúrópróbaszerűen ezer földi párkapcsolatot megvizsgálnának a Marslakók, csupán ebből egyértelműen megállapítanák, hogy az egész emberiség végzetes bajban van.

Müller Péter: "A test kielégülni, a szerelmes beteljesülni akar"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180910-muller-peter-a-a-mai-vilagrol-es-a-lelek-nyelverol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 353. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180831-muller-peter-a-szexualis-elmenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A szerelem azt jelenti..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180827-muller-peter-a-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 351. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Gyakran csakis a testünkkel tudjuk megnyugtatni egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-testi-kapcsolat-hatasairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 348. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.