Müller Péter: "A nemi szervünk a legőszintébb bennünk"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség szex Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 352. rész.

Ha emlékszel még a legelső szexuális élményedre, tudod, milyen borzongatóan és szégyenletesen fura volt, hogy a másik testébe belemész, vagy befogadod, mintha a tied lenne.
Ezt az „egymásban vagyunk", „egymáséi vagyunk” élményt semmiféle lelki vagy szellemi szeretetben nem éled meg.

Ezt az „egymásban vagyunk”, „egymáséi vagyunk” élményt semmiféle lelki vagy szellemi szeretetben nem éled meg Forrás: Shutterstock

Csakis a szeretkezésben.

Össze vagyunk dugva, mint dugó a konnektorba, csakis azért, hogy fényt adjon a lámpánk.
És aztán jön a „nekem jó", a „neked jó", és ami az igazi, hogy kettőnknek „együtt jó".

A nemi szervünk a legőszintébb bennünk.

Isten a paradicsomban onnan vette észre, hogy bűnbe esett a Férfi és a Nő, hogy nemi szerveiket eltakarták fügefalevéllel. Ekkor született meg a hazugság – és a divatipar.

Müller Péter: "A szerelem azt jelenti..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180827-muller-peter-a-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 351. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-szeretetre-vagyasrol-ismerosrol-otthonrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Gyakran csakis a testünkkel tudjuk megnyugtatni egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180727-muller-peter-a-testi-kapcsolat-hatasairol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 348. rész. Müller PéterMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az élethez sok megalkuvás kell"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180516-muller-peter-a-megalkuvasrol-az-egysegrol-az-egeszrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 337. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.