Müller Péter: Barátságra, szeretetre, szerelemre is hangoltnak kell lenni

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség belső hang Müller Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 347. rész.

A hangoltság nagyon fontos! A lelkünk hangoltsága egy magasabb világ adására. Az a zene szól benned, amelyre hangolva vagy. És az igazi zene mindig szép és biztató és boldogító. Az már nem zene, ami nem dob fel, nem gyönyörködtet, nem tölt el örömmel, hogy élni – ha nehéz is, de – jó!

Barátságra, szeretetre, szerelemre is hangoltnak kell lenni.

A hangoltság nagyon fontos! A lelkünk hangoltsága egy magasabb világ adására Forrás: Shutterstock

És ne feledd a titkot, amit manapság nem tanítanak sehol: hogy a Hangoló benned van! Te irányítasz! Vegyél példát a zenészekről: mindegyik maga hangolja a hangszerét! És állandóan, még egy koncert szünetében is – mert ebben a világban kívülről minden lehangolódik! Ez a földi légkör természete. De te ne hagyd! Hangold magad a csillagokhoz!

Müller Péter: "Nemcsak magunknak, másoknak is élünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180723-muller-peter-heti-bolcsessege-az-osszekottetesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 346. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Félni, szomorkodni, levertnek lenni lehet egyedül is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180716-muller-peter-a-maganyrol-az-emberrol-mint-tarsas-lenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 345. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-arrol-hogy-mi-magunk-dontsunk-a-sajat-eletunkrol-sorsunkrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a valódi szeretet biztos jele"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180514-muller-peter-a-valodi-szeretetrol-ismeros-erzesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 336. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.