Müller Péter: "Ez a valódi szeretet biztos jele"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség ismerős Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 336. rész.

Ez a valódi szeretet biztos jele. Nem érzem magam mellette egyedül. Ez így van mindenfajta szeretetnél, barátságnál, még a szerelemnél is. De mást mondok! Csak azt a kutyát vedd magadhoz, aki ha melletted van, nem vagy egyedül. Vannak „idegen" kutyák is. Nem azért, mert másé, hanem mert nincs meg az a titokzatos vonzás, hogy „ismerem".

Ez a valódi szeretet biztos jele. Nem érzem magam mellette egyedül Forrás: Shutterstock

Ha ismerem, meleg van körülötte. Néha szólok hozzá, s azt érzem, ő is hozzám. Tudom, mit érez, mit gondol. Mert ismerem.

Néha pedig még az embereknél is azt érzem, hogy hiába kedves, okos, hiába szeretek vele beszélgetni, sőt, hiába szeret engem – ha én nem szeretem őt, idegen marad, minden jó szándékom ellenére. Nem tudom, miért van ez. Ezt a „nem ismerős" érzést az idő sem gyógyítja. Mert később is csak megszokás lesz belőle és nem szeretet.

Müller Péter: "Egy kis önfeledtség, egy kis könnyelműség nélkül nem érdemes élni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180423-muller-peter-a-konnyedsegrol-onfeledtsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 334. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden nagy és szép dolog a világon csakis erőből születhet"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180416-muller-peter-az-alazatrol-erorol-gyengesegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 333. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden igazi találkozás: tűzrakás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180409-muller-peter-a-talalkozasokrol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 332. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180502-muller-peter-az-elore-lathatatlan-fejlemenyekrol-fordulatokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a lélek erotikája"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180212-muller-peter-a-lelkek-titkos-osszekotottsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész. Müller Péter--Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180205-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-arra-valo-igenyrol-vagyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.