bölcsesség Müller Péter teljesség megismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 318. rész.
,,Ami nem érint meg, azt nem érted, nem is érzed igazán!" Forrás: Shutterstock

Nagy titok ez! Hogy amikor a férfivá vagy nővé születünk, nemcsak a nemünk esik szét, hanem a lelkünk képességei is. És amíg ez nem áll össze újra, hiányozni fog a Teljesség. Ha valaki nem ért meg téged, nem is érezhet igazán! Van benned valami, amit nem elég megérezni – érteni is kell. És amíg nem érint meg valaki, nem is érzed, nem is érted igazán. Azt se, hogy szeret.

Az ölelést, a szexet úgy hívja a Biblia: megismerés. Amikor beléd bújok, s te befogadsz, akkor kezdjük megismerni egymást, igazán. Férfi, ha igazán ölelt egy nőt, olyan titkot is megtud róla, melyet nem tudhat az, aki még nem ölelte őt. És egy nő is az ágyban tudhatja meg a legnagyobb titkokat egy férfiről. Nem csak testi, lelki titkokat is.

De ezen túl: egy buta embert nehéz szeretni. Szánni lehet, bosszankodni is miatta. Szeretni nehéz. És akinek az érzésvilága sivár, akinek a szíve szegény, hiába okos – nem lehet szeretni, igazán. Nincs visszhangja benne hangodnak. És ha valakit lelkileg is érzel, és érted a gondolatait is, de mondjuk, iszonyodsz az érintésétől – nem szereted őt igazán.
Kutyád is várja a simogatást. És milyen hálás érte! Sok mindent ért belőled.

Müller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171218-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-onszeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész. Müller PéterOrigoA hónap témája - Müller Péter: „Köszönöm, kedves Müller Péter, hogy tönkretetted a házaséletemet!”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-a-honap-temaja-muller-peter-neven-parkapcsolati-tanacsokat-osztogatnak.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 316. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A nők fölfelé szeretnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171130-muller-peter-elhagyjuk-a-realitas-talajat-a-szerelemben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 315. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Emlékszel az első kéjre?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171020-muller-peter-az-ebredo-nemisegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 309. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171002-muller-peter-a-honap-temaja-ha-valamit-nagyon-akarsz-nem-kapod-meg.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.