Magamat elfelejtem, és te leszek

Forrás: Thinkstock -
varázslat Müller Péter léleklátás heti útravaló megismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 152. rész.

Más fejével gondolkodni nehéz. De más lelkébe látni s más szívével érezni szinte lehetetlen.

Legyen az a másik akár a gyereked, a barátod vagy az élettársad: saját világa van minden embernek. Sakkozók kitalálják, mi jár a másik fejében. Gyerekemről is kitalálom, mire gondolhat. De a lelkébe nem látok, s hogy mit érez, csak sejtem. Ehhez még a szeretet is kevés. Mert lehet, hogy én vetítek bele, pusztán szeretetből, olyasmiket, amik nincsenek benne. Ezért van annyi csalódás.

Forrás: Thinkstock

És mégis…

Azért mondom, hogy „szinte”, mert van, amikor a másik megértése lehetséges. De ezek csodálatos pillanatok. Úgy is mondhatnám: az igazi szeretet pillanatai. Amikor én leszek te. Átéllek. Beléd bújok. Eggyé válok veled. Magamat elfelejtem, és te leszek.

Ezek tényleg ritka csodák. Biztos átélted már. Erre mondják, hogy léleklátás.

A mesék azt mondják, hogy a virágtündér így működik. Ha beteg a rózsa, odarebben fölé, elfelejti, hogy tündér, belebújik a rózsába, és rózsává válik. Így aztán átéli, hogy mi bántja, mitől beteg, s meg is tudja gyógyítani. Az igazi megismerésben van valami tündérszerűség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.