Kerényi Miklós Gábor TV2 Rising Star tehetségkutató énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először, csak tisztes távolságból - ami ebben az esetben egy ágynyi hosszúságot jelent - lepődöm meg. Másodszor, feltápászkodva, görnyedve a tévé előtt, a szörnyülködés felolvadhatatlan jégmaszkot borít az arcomra. Elképzelhető, hogy a Rising Star stylistja egy női nyakláncot helyezetett el Kero amúgy is pazar testére? Hát jó, kezdődjön a műsor.

Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Rising Starra kapcsolt.

A második élő adást végig nézve, a legzavaróbb faktor mindenképpen a szavazás menete. Értem, hogy a százalék a szavazásra bejelentkezők között oszlik meg, de könyörgöm, tényleg a produkció előtt kell eldöntenem, hogy akarok-e szavazni vagy sem?

Forrás: Rising Star/Facebook

Mi késztessen erre a műveletre? A bejátszó kisfilm, ergo egy előadó továbbjuttatása, a szerkesztők csodálatos munkájától függ! Például, a Magna Cum Laude számát éneklő lánynál pont a dal közepénél döntöttem úgy, hogy bizony tetszik, amit látok, és amit hallok, de akkor már késő volt. Szerencsére tovább jutott. Ez nem mondhatják el sokan magukról. Egy jó tanács! Ha valaki nem biztos a saját tehetségében, akkor mindenképpen elsőre a You are so beautiful című gyöngyszemmel óvatoskodjon. Ez a taktika a másik csatornán futó tehetségkutatóban is tovább jutatott egy erre nem méltó delikvenst, hiába a megható háttértörténet.

Forrás: EVA/Eva

Ha már itt tartunk, a mai adásban a félénk próbálkozások mögött merőben erőtlen figurákat láthattunk, az egyéniség piciny szikráját is képtelenek voltak dokumentálni jelenlétükkel. Pont olyannyira aranyosak és kedvesek, mint akik egy anyák napi rendezvényen versükkel kizárólag saját felmenőjüket képesek meghatni. A Rising Star tényleg egyre jobban hasonlít a Szerencseszombat nevű televíziós jelenségre. Vendégként szerepel a friss sikereket kiizzadt Magyar Labdarúgó Válogatott. Mit kerestek itt? A műsorvezető néha a közönség soraiba jó pofizik, mintha Héder Barna legerősebb pillanatait élnénk át újra. Egy igazi szerencsés egy bevásárlóközpont atmoszférájából egyenesen a csillogó színpad világába csöppen. Megható, akár egy kaparós sorsjegy látványa.

Viszont. Az elmúlt években rendre nagyobb nézőszámot sikerült produkálnia az RTL Klubon futó tehetségkutatóknak, de úgy tűnik, hogy onnan csak Vastag Csaba tud kitartóan mikrofont dobálni rendezvényeken. A TV2 sikertelenebb műsoraiból kikerült zenészek pedig, a jelenkori magyar zenei élet meghatározó szereplői.

Rising Star: Zámbó Jimmy feltámadt!http://www.life.hu/bulvar/20141116-zambo-jimmy-feltamadtpeter-sramek-szemeyleben-a-rising-starban.htmlA Zámbó család már két évvel ezelőtt a szívébe zárta a szlovák Peter Srameket, aki vasárnap este a Rising Star színpadán mutatkozik be a nézőknek. A 21 éves fiú rajongása az elhunyt énekes iránt szinte hátborzongató.TV + BulvárOrigoRising Star: Csodaszép családmodellben él Czibi Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20141115--csodaszep-csaladmodellben-el-czibi-norbi-a-rising-star-enekese.htmlCzibi Norbi, a Rising Star Angliából hazatért versenyzője rendkívüli családban él. Édesanyja, miután fiai kirepültek a családi fészekből, állami gondozott gyermekeket vett magához. Ők lettek az ifjú énekes új családtagjai.TV + Bulvár--Ördög Nórának van vétójoga abban, mit vesz fel a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-szeretne-egyszer-mar-kiakadni-a-magassarku-cipo-teman.htmlA műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.