Jolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnő

pénz Jolly és Suzy fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. 

A Bors információi szerint Jolly és Suzy 300 ezer plusz áfát kértek egy 45 perces fellépésért, és a kilométerenkénti száz forintot is zsebre tették. Habár korábban úgy nyilatkoztak, hogy a közös fellépések megmaradnak, most úgy tűnik, mindketten elzárkóznak ennek lehetőségétől. A Bors informátora szerint a múlt hét végi közös koncertjükre is csupán Jolly érkezett meg, Suzy lerobbant autójára hivatkozva végül lemondta le a koncertet.

suzy jolly Forrás: Instagram/Jolly Official

Újabb közös fellépéseket már nem is vállalnak, de a lekötött koncerteket feltételezhetően még megtartják. Ezek után pedig önálló karrierbe kezdenek, ami feltehetően Suzy-t érinti majd rosszabbul, hiszen egyedül aligha kérhet el annyi pénzt, amennyit a közös fellépésekért. Jolly viszont az eddigi jelek szerint ugyanolyan jól jár mint korábban, hiszen már megtalálta új duettpartnerét, mégpedig 16 éves fia, Szilveszter személyében, így feltételezhetően továbbra is kéri majd a sztárgázsit a haknikért.

Király Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiraly-linda-feszulos-felsoben-mutatta-meg-alakjat.htmlMiután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés.TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockKökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kokeny-attilanak-egyelore-nem-szuletik-unokaja-elment-a-baba.htmlKökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigoCurtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigoMeghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.