Egy váratlan fordulatot követően Gáspár Evelin kibékült riválisával

békülés konfliktus Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fordulat várható a kedd esti Ázsia Expressz 2 adásában, Ördög Nóra ugyanis bejelenti a párcserét. 

A váratlan fordulatot követően Veca Kandival, Zsuzsa Zsoltival, Dávid Ábellel, Evelin pedig Grétával került párba, és habár a feladat szerint párok egyik felének a gazda, míg másikuknak az élősködő, hátráltató szerep jut, Evelin és Gréta, akik korábban nem ápoltak éppen jó viszonyt, elhatározták, hogy félreteszik a konfliktusukat és a közös célért összefognak - írja a Ripost.

Gáspár Evelin és Horváth Gréta Forrás: TV2 Ázsia Expressz

"Hogy őszinte legyek, én örültem, hogy Grétával kerültem párba, mert így meg tudtam mutatni neki, hogy jó ember vagyok. Arra törekedtem, hogy közös megegyezés mentén játsszunk és erre ő is nyitott volt, ami fontos lépéseket eredményezett a játékmenetben is. Sok múlott a kölcsönös bizalmon és egyikünknek sem kellett csalódnia a másikban" - mesélte a lapnak Evelin, aki azt is elárulta, sikerült megbeszélniük Grétával korábbi nézeteltérésüket.

Jolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra kezét megszorongatta Michael Bublé - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-ordog-nora-kezet-megszorongatta-michael-buble.htmlÖrdög Nóra és férje ezúttal Milánóba repültek, ott történt, hogy egy idegen férfi tapogatta meg a műsorvezetőt, aminek még férje is örült. TV + SztárokOrigoKirály Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiraly-linda-feszulos-felsoben-mutatta-meg-alakjat.htmlMiután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés. TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockVáratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-fordulat-a-fiesta-botranyban-csordas-tibi-kezdemenyezte-a-vedjegy-torleset.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére. TV + SztárokOrigoEmilio nehéz gyermekkoráról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-emilio-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlEmilio élete a zene, de egy szerencsés találkozás kellett ahhoz, hogy ez így lehessen. Nehéz gyermekkoráról vallott könnyes szemmel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.