Titokban megnősült Jáksó László: 51 évesen állt oltár elé

Forrás: Origo -
esküvő Jáksó László titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
51 évesen, életében először állt oltár elé Jáksó László.

Titokban mondta ki a boldogító igent a rádiós műsorvezető, Jáksó László.

Jáksó László, Sláger FM Forrás: Origo

"Megnősültem, 51 évesen végre házas vagyok. Szerencsére amióta nem vagyok képernyőn, az irántam tanúsított lelkesedés is fogy, így nem is érzem azt, hogy kötelező lenne őt kiadni. Nem a médiában dolgozik, teljesen civil, szeretne is az maradni, de azt mindenkinek elárulhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk" - mesélte a Blikknek a rádiós.

L.L. Juniornak döntenie kell arról, megnézi-e kisfia halálát: térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-ll-juniornak-dontenie-kell-arrol-megnezie-kisfia-halalat-terfigyelo-kamerak-rogzitettek-a-tragediat.htmlL.L. Junior 3 éves kisfiát néhány héttel ezelőtt gázolt halálra egy szabályosan közlekedő autó. Dávidkát már eltemették, a rappernek pedig döntenie kell, megnézi-e a térfigyelő kamerára rögzített balesetet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Megviselte a hőség Bereczki Krisztiánt - folyamatos rosszullétek gyötörtékhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-megviselte-a-hoseg-bereczki-krisztiant-folyamatos-rosszulletek-gyotortek.htmlBereczki Krisztián és Hódi Pamela párosa esett ki a legutóbbi hajszán az Ázsia Expressz második szériájából. A 120 kilós testépítőt folyamatos rosszullétek gyötörték a forgatások alatt. TV + SztárokOrigoÚj taggal bővült Ábel Anitáék családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-uj-taggal-bovult-abel-anitaek-csaladja-foto.htmlÁbel Anita közösségi oldalán mutatta be új családtagjukat. Kislánya, Luca teljesen odavan az új jövevényért.TV + SztárokOrigo9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-9-kilos-babat-hozott-a-vilagra-egy-brit-no-termeszetes-uton.htmlHihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.TV + Sztárok--Király Viktor menyasszonya, Virág Anita meztelen kádfürdőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-kiraly-viktor-menyasszonya-virag-anita-meztelen-kadfurdozott-foto.htmlCsodaszép menyasszonya van Király Viktornak. Nem is csoda, hogy az énekes mellett Anitát is egyre többen követik a közösségi oldalakon.TV + SztárokOrigoElhalasztotta a mellműtétjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elhalasztotta-a-mellmutetjet-hodi-pamela-azsia-expressz.htmlAmióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.