Sári Évi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában.

A Debreceni Egyetem rendkívüli tanévnyitó stadionshow-ja idén negyedik alkalommal került megrendezésre. A fellépők között volt a debreceni születésű Sári Évi is, aki óriási hangulatot csinált - írja a Ripost. Az énekesnőt egyszerűen imádta a közönség, fellépését követően pedig alig akarták elengedni, többször is visszatapsolták a színpadra.

Sári Évi Forrás: TV2
Meghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: undorító feladattal kezdtek a játékosok Thaiföldön - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-undorito-feladattal-kezdtek-a-jatekosok-thaifoldon-video.htmlAz utolsó szakaszához érkezett az Ázsia Expressz második évada. Hétfőtől Thaiföldön szállnak harcba a fődíjért a celebek. TV + SztárokOrigoVámos Erikát megerőszakolták 14 éves korában: öngyilkos akart lenni - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vamos-erikat-megeroszakoltak-14-eves-koraban-ongyilkos-akart-lenni-video.html14 éves korában megerőszakolták Vámos Erikát, aki annyira szégyellte magát, hogy el akarta dobni az életét.TV + SztárokOrigo25 kilót hízott Gömöri András Máté: közel száz kilósra hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-25-kilot-hizott-gomori-andras-mate-kozel-szaz-kilosra-hizott.htmlGömöri András Máté színész hobbija a testépítés. A közelmúltban láthattuk, ahogy versenyre készülve tiszta izomra gyúrta magát. Miután vége lett a megmérettetésnek, 25 kilót hízott. TV + Sztárok--Meghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--Pumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.