Újra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-val

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. 

Harry herceg rengeteg jár Afrikába, ahogy Diana hercegnének, úgy fiának is szívügye a fekete kontinens helyzete, és különösen a hátrányos helyzetű gyermekek segítése. Harry hamarosan újra Afrikába utazik, de a hírek szerint ezúttal családját is magával vinné. A 10 napos utazás a királynő szerint azonban túl hosszú, ráadásul nem is gondolja veszélytelennek a kiruccanást.

Meghan és Harry az újszülött Archie-val Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Ráadásul az is a tervek között szerepel, hogy Meghan Archie-val Fokvárosban és Johannesburgban töltené az időt kettesben, míg Harry több hivatalos programon is résztvesz Botswanában, Angolában és Malawiban. A királynő szerint semmiképpen nem szabad kockáztatni a legkisebb királyi tag biztonságát.

Polgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-polgar-kriszta-csaladjat-is-utolerte-az-amerikaban-tombolo-tornado.htmlPolgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. TV + Sztárok--Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoVámos Erikát megerőszakolták 14 éves korában: öngyilkos akart lenni - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vamos-erikat-megeroszakoltak-14-eves-koraban-ongyilkos-akart-lenni-video.html14 éves korában megerőszakolták Vámos Erikát, aki annyira szégyellte magát, hogy el akarta dobni az életét.TV + SztárokOrigoSzétlopták Vajna Timi vállalkozását, sógora mentette meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-vajna-timi-fankozojat-sogora-mentette-meg-a-csodtol.htmlVajna Timinek rengeteg kihívással kellett szembenéznie Andy Vajna halálát követően. Nemcsak a gyász miatt voltak borzalmas napjai, de korábbi üzleti partnerei is megkeserítették az életét. Fél évvel ezelőtt még veszteséges vállalkozása viszont ma már fellendülőben van, hála sógorának. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Ördög Nóra elárulta Demcsák Zsuzsának, mit gondol róla - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-ordog-nora-elarulta-demcsak-zsuzsanak-mit-gondol-rola-video.htmlDemcsák Zsuzsa hatalmas várlozásokon ment át az Ázsia Expressz forgatása alatt. Ezt Ördög Nóri is észrevette és el is mondta neki. TV + SztárokOrigoTitokban megnősült Jáksó László: 51 évesen állt oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-titokban-megnosult-jakso-laszlo-51-evesen-allt-oltar-ele.html51 évesen, életében először állt oltár elé Jáksó László.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.