Jennifer Lopez interjút adott legújabb filmje, a Hustlers, azaz A Wall Street pillangói kapcsán

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Shareif Ziyadat -
interjú Hustlers Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan láthatjuk Jlo legújabb filmjét, a Hustlerst, azaz a Wall Street pillangóit. Interjút adott a Joynak a világsztár.

Jennifer Lopez elárulta, milyen volt forgatni legújabb filmjét, melyben egy profi sztriptíztáncost alakít.

"Mikor elkezdtem a rúdtáncot, rájöttem, hogy ez egy nehéz sport, a következő lépcsőfok pedig az volt, mikor ki kellett állnom 300 huhogó, tapsoló ember elé, hogy bemutassam a tudományomat. Akkor csak az járt a fejemben, hogy ez őrület, mit keresek én itt? Persze színészként kifejezetten érdekes és kihívást jelentő volt számomra eljátszani Ramónát, az indulatos, ambíciózus és erős nőt, aki ugyanakkor szerető és gondoskodó is" - árulta el Jlo, aki a film kedvéért tanult meg rúdtáncolni.

THE BROOKLYN BOROUGH OF NEW YORK CITY, NY - OCTOBER 17: Jennifer Lopez performs Tidal X: Brooklyn at Barclays Center on October 17, 2017 in the Brooklyn borough of New York City, New York. (Photo by Shareif Ziyadat/FilmMagic) Forrás: Getty Images/FilmMagic/Shareif Ziyadat

"A koreográfus, Johanna Spakie azt mondta, hisz benne, hogy meg tudom csinálni, majd nyomott egy olyan fejjel lefelé lógós spárgát, hogy azt gondoltam, ez nem fog menni. Ekkor felküldött a rúdra, mondta, hogy lógjak fejjel lefelé, majd biztatott, és tényleg ment. Johanna lenyűgöző. A Cirque du Soleilben dolgozott profiként évekig, most Las Vegasban dolgozik, és ismeri ezeket a sztriptízbárokat, jó tanácsokkal látott el. Cardi B-vel mikor először beszéltünk a rúdtáncról, elmondtam neki, hogy nagyon nehéz ez a műfaj, és már két hónapja gyakorlom, de még mindig nem könnyű. Elárulta, hogy neki évekig tartott teljesen elsajátítani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.