Hajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illető

Fotó: Mudra László/Origo -
fotó visszaélés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.

A közszereplők számára sajnos már-már teljesen szokványos eset, hogy képüket különböző kamuprofilokon látják viszont. Hajdú Péter fotóval azonban a szokásosnál is többször éltek már vissza, most egy olyan profil miatt háborodott fel az egykori tévés, amelyen a gyermekeiről is láthatóak képek. Arra kéri Hajdú a rajongóit, hogy jelentsék az illetőt, valamint fontolgatja azt is, hogy feljelentést tesz.

"Egy igazi beteg állatról kaptam egy üzenetet az egyik követőmtől. Ez a graymackson nevű nyomorult kb. 20 kamuprofilt csinált és mindegyiket az én fotóimmal. Segítsetek jelenteni és nagyon gondolkozom rajta, hogy a rendőrségen is feljelentést teszek, mert tuti, hogy pszichopata!" - írta Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.