Emilio nehéz gyermekkoráról vallott

Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio -
nehéz gyerekkor Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio élete a zene, de egy szerencsés találkozás kellett ahhoz, hogy ez így lehessen. Nehéz gyermekkoráról vallott könnyes szemmel. 

Emiliót el sem tudjuk képzelni más szakmában, mint a zenélés, pedig bőven kellett szerencse ahhoz, hogy ezzel foglalkozhasson. Erről elérzékenyülten vallott a dobmúzeumban, amikor meglátta egykori mestere hangszerét.

Emilio nehéz gyerekkoráról vallott Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio

olyan szegények voltunk, hogy nem tudtuk volna kifizetni a zenetanítás árát.

Ripost

Hajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-hajdu-peter-fotoival-ismet-visszael-valaki-szerinte-egy-beteg-allat-lehet-az-illeto.htmlHajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚjra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-es-harry-herceg-archieval-utazna-afrikaba.htmlElső hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. TV + Sztárok--Polgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-polgar-kriszta-csaladjat-is-utolerte-az-amerikaban-tombolo-tornado.htmlPolgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. TV + Sztárok--Lecsúszott színésznőt alakít majd Meryl Streephttp://www.life.hu/sztarok/20190923-lecsuszott-szinesznot-alakit-majd-meryl-streep.htmlMeryl Streep korunk legnagyobb dívája a szó legnemesebb értelmében. Tehetsége, emberiessége, bája kiemeli a színésznők sorából, így nem is véletlen, hogy annyian imádják. TV + Sztárok--Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez interjút adott legújabb filmje, a Hustlers, azaz A Wall Street pillangói kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jennifer-lopez-interjut-adott-legujabb-filmje-a-hustlers-azaz-a-wall-street-pillangoi-kapcsan.htmlHamarosan láthatjuk Jlo legújabb filmjét, a Hustlerst, azaz a Wall Street pillangóit. Interjút adott a Joynak a világsztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.