Ázsia Expressz 2: Megviselte a hőség Bereczki Krisztiánt - folyamatos rosszullétek gyötörték

Forrás: Life.hu -
Bereczki Krisztián rosszullét Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Krisztián és Hódi Pamela párosa esett ki a legutóbbi hajszán az Ázsia Expressz második szériájából. A 120 kilós testépítőt folyamatos rosszullétek gyötörték a forgatások alatt.

Bereczki Krisztián és Hódi Pamela kiessőkként alakítottak egy párt, ám küzdelmük nem tartott sokáig, a döntő előtt nekik kellett távozniuk a műsorból. A testépítő a Borsnak elárulta, hogy folyamatosan rosszul volt a forgatások alatt, nem bírta a hőséget és a magas páratartalmat.

Ázsia Expressz 2: Bereczki Krisztián így fogadta a visszatérését Forrás: Life.hu

"A negyven fok feletti idő és a pára nagyon kemény volt, sokszor éreztem magam rosszul, 120 kilósan azért ez a klíma nagyon más, minden nehezebb és lassabb. Egyszer volt egy komolyabb rosszullétem, akkor vert a víz, napszúrást kaptam. Visszamennék bármikor, a mobil nélkül, nyugalom volt hetekig, miközben elképesztő helyeken jártunk, elképesztő embereket ismertem meg" – mesélte Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.