Tóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videó

Tóth Gabi Krausz Gábor meglepetés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét.

A Sztárban sztár leszek! forgatásán nagyon megkívánta a rakott krupmlit Tóth Gabi. Séf szerelme pedig a színfalak mögött állva halotta az énekesnő kívánságát és azonnal a kedvére is tett. A színpadon besétálva vitte Gabinak az ínycsikladozó ételt. Micsoda lovag!

Extrém ajándékot kapott szerelmétől, Molnár Tamástól Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-extrem-ajandekot-kapott-szerelmetol-molnar-tamastol-cinthya-dictatorfoto.htmlCinytha Dictator és Molnár Tamás le sem tagadhatná, mennyire szeretik egymást. Bár kapcsolatukat hosszú ideig titkolták, ma már bátran fotózkodnak egymással. Ezúttal az extrém külsejű művészlány egy még extrémebb ajándékot kapott kedvesétől.TV + SztárokOrigoElképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigoElhalasztotta a mellműtétjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elhalasztotta-a-mellmutetjet-hodi-pamela-azsia-expressz.htmlAmióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigoPikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pikali-gerda-megviccelte-kollegajat-joban-rosszban.htmlA Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. TV + Sztárok--L.L. Junior találkozna azzal a férfival, aki halálra gázolta kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-ll-junior-talalkozna-azzal-a-ferfival-aki-halalra-gazolta-kisfiat.htmlL.L. Junior levelet kapott attól a férfitól, aki halálra gázolta kisfiát. Bár a sofőr vétlen volt a tragédiában, mégis rettentően lesújtotta a 3 éves kisfiú szörnyű balesete.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.