Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész gőzerővel készül saját színháza megnyitójára, azonban azt, hogy melyik darabbal nyitja meg kapuját az intézmény inkább nem árulja el. Ötleteit, munkáját ugyanis sokszor eltulajdonították már.

Szinte egy perc szabadideje sincs Németh Kristófnak, aki nap mint nap feltűnik a Drága örökösök című napi sorozatban. A forgatások rengeteg elfoglaltsággal járnak, azonban a színész ezt egy cseppet sem bánja. „Rengeteg időt töltök a forgatásokon, minden nap több, mint 100 fős stáb vesz minket körül. Sokszor több időt vagyok velük, mint a családommal, így a stáb nekem a fiktív családom. Ahogy egy kicsit a személyiségem is kettős, hiszen sokan azonosítanak a polgármester szerepével, amit a sorozatban alakítok. A minap valaki rámköszönt az utcán, Subicznak szólított, mint a sorozatbeli polgármestert, akit alakítok. Majd korrigálta és mondta, hogy tudja, nem ez az igazi nevem, hanem a Kertész Géza, amely karaktert a Barátok köztben alakítottam. Nem zavar, hogy azonosítanak a szerepeimmel, ez egy visszajelzés is egyben, hogy jól alakítom a karaktereket" – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színész, aki színházi teendőivel sem hagyott fel.

Forrás: LifeTv/Ez zsír!

Decemberben saját színháza is megnyitja kapuit, azonban a Fórum Színház premierdarabját még nem szeretné elárulni. Terveinek megosztásával ugyanis már többször megégette magát. „Pontosan tudom, hogy melyik darabbal fogunk nyitni, de nem szeretném elárulni. Ennek egyetlen oka van. Nagyon sokáig azt hittem, hogy az emberek nem lopják el mások gondolatait, ötleteit, amiket kimond, azóta megtapasztaltam, hogy sajnos történik ilyen. Azóta nem mondom ki hangosan ezeket. Tőlem annyi mindent loptak már így el, szinte napok alatt, hogy megtanultam: nem mondom ki hangosan ezeket, csak ha már megvalósultak" – árulta el Német Kristóf a Sláger Témában.

Elképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigoPápai Jociként áll a Sztárban sztár leszek! színpadára Ya Ouhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-papai-jocikent-all-a-sztarban-sztar-leszek-szinpadara-ya-ou.htmlKorábban a ByTheWay együttes tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, még az Eurovízióra is kijutott Ya Ou, méghozzá Pápai Joci háttérénekeseként. Ma este a Sztárban sztár leszek! színpadán pedig az ő bőrébe bújik. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián másodjára is kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-masodjara-is-kiesett.htmlBereczki Krisztián másodjára Hódi Pamelát kapta az Ázsia Expresszben párjának, de ismét kiesett, a finálé előtt két héttel. Krisztián a Life.hu-nak összegezte az ázsiai létét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Kandász Andi kitálal, ilyen a viszonya Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-kandasz-andi-kitalal-ilyen-a-viszonya-demcsak-zsuzsaval.htmlAz utazós magazinokból már jól ismert Kandász Andi Demcsák Zsuzsával menetel az Ázsia Expressz hajrájában. Andi a Life.hu-nak elmondta, milyen a viszonya Zsuzsával, valamint hogyan bírják a hetek óta tartó játékot.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így viseli Ördög Nóri a szörnyű hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-viseli-ordog-nori-a-szornyu-hoseget.htmlA korábbi évadhoz hasonlóan idén is Ördög Nóri az Ázsia Expressz műsorvezetője. Nóri a Life.hu-nak mesélt az idei mezőnyről, valamint arról, hogyan bírják elviselni az elviselhetetlennek tűnő hőséget.TV + SztárokOrigoDobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-dobo-kata-nem-mindig-tudott-megfelelni-edesapja-elvarasainak-matek-fizika.htmlDobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.