Ezért nem jár kirándulni Csonka András: tart a kullancsoktól

Csonka András kullancs kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka Bandi inkább a passzív kikapcsolódási formákat kedveli. Bár sokat utazik, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.

Szívesen fedez fel új és újabb vidékeket, országokat Csonka András, aki turistaként a közlekedés minden formáját előnyben részesíti.

„Amikor elutazom valahova, nincs olyan közlekedési eszköz, amelyre ne ülnék fel. Lenyűgöz, hogy egyes országokban szinte minden harmadik sarkon van egy metróállomás, van, ahol egész városok húzódnak meg a metrók szintjén. Turistaként nagyon élvezem a tömegközlekedést, de ha van rá lehetőség külföldön is szívesen vezetek. Szeretek is és szerintem egész jól is vezetek. Azt szeretem, ha az élményeket megoszthatom valakivel"" – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész.

Csonka András Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nagyon közel áll hozzám a mediterrán életstílus. Szeretek délutánonként lepihenni egy fél órára. Nem vagyok nagyon mozgalmas alkat. A Balatont se bicikliztem még körbe, de a túrázásban se vagyok igazán jó. Az ismerőseim már betéve tudják, hogy mit mondok, még mielőtt elindulnánk kirándulni: És a kullancsok?! Így ezt is kihagyom. Inkább felfedezni szeretek új helyeket, új országokat. Ez jelenti számomra a kikapcsolódást" – árulta el a színész, aki bár vidékre is gyakran látogat, nem tudja elképzelni, hogy ott éljen.

„Nagyon szeretek vidéken lenni, számos helyről őrzök szép emlékeket, már csak a fellépéseim miatt is. Ugyanakkor születésem óta a fővárosban élek, megszoktam a lakhelyem lüktetését, ritmusát, csendjét. Ez a véremben van és enélkül nem tudnék létezni" – mondta a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész.

Tóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-toth-gabit-felvetel-kozben-lepte-meg-kedvese-egy-finom-ebeddel-video.htmlTóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét.TV + SztárokExtrém ajándékot kapott szerelmétől, Molnár Tamástól Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-extrem-ajandekot-kapott-szerelmetol-molnar-tamastol-cinthya-dictatorfoto.htmlCinytha Dictator és Molnár Tamás le sem tagadhatná, mennyire szeretik egymást. Bár kapcsolatukat hosszú ideig titkolták, ma már bátran fotózkodnak egymással. Ezúttal az extrém külsejű művészlány egy még extrémebb ajándékot kapott kedvesétől.TV + SztárokOrigoElképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián másodjára is kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-masodjara-is-kiesett.htmlBereczki Krisztián másodjára Hódi Pamelát kapta az Ázsia Expresszben párjának, de ismét kiesett, a finálé előtt két héttel. Krisztián a Life.hu-nak összegezte az ázsiai létét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.