Extrém ajándékot kapott szerelmétől, Molnár Tamástól Cinthya Dictator: fotó

fotó extrém Cinthya Dictator ajándék Molnár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinytha Dictator és Molnár Tamás le sem tagadhatná, mennyire szeretik egymást. Bár kapcsolatukat hosszú ideig titkolták, ma már bátran fotózkodnak egymással. Ezúttal az extrém külsejű művészlány egy még extrémebb ajándékot kapott kedvesétől.

Úgy tűnik Cinthya Dictatorra jó hatással van a szerelem. Az extrém külsejű fotógráfus depresszióját és negatív gondolatait is hátrahagyta, mióta rátalált a szerelem Molnár Tamás zenész, dalszövegíró személyében. A páros egyre több közös fotót posztol közösségi oldalaira. Cinytha ezúttal azt mutatta meg, milyen bizarr ajándékot kapott szerelmétől: fogszabályzóját nyomtatták egy táskára.

Többször károsították meg Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20190922-tobbszor-karositottak-meg-nemeth-kristof-szineszt.htmlA színész gőzerővel készül saját színháza megnyitójára, azonban azt, hogy melyik darabbal nyitja meg kapuját az intézmény inkább nem árulja el. Ötleteit, munkáját ugyanis sokszor eltulajdonították már.TV + SztárokOrigoElképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigoPápai Jociként áll a Sztárban sztár leszek! színpadára Ya Ouhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-papai-jocikent-all-a-sztarban-sztar-leszek-szinpadara-ya-ou.htmlKorábban a ByTheWay együttes tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, még az Eurovízióra is kijutott Ya Ou, méghozzá Pápai Joci háttérénekeseként. Ma este a Sztárban sztár leszek! színpadán pedig az ő bőrébe bújik. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián másodjára is kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-masodjara-is-kiesett.htmlBereczki Krisztián másodjára Hódi Pamelát kapta az Ázsia Expresszben párjának, de ismét kiesett, a finálé előtt két héttel. Krisztián a Life.hu-nak összegezte az ázsiai létét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.