Hódi Pamela mellműtét Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. 

"Az előnytelen részeimet persze igyekszem elrejteni, úgy, mint a combomat és az oldalhájamat, de amióta Bencével vagyok, nem takargatom magam. Nagyon szereti az idomaimat, és azt, ha feszülős nadrág van rajtam, úgyhogy a lógós gatyákkal szinte teljesen leszámoltam" - nyilatkozta az Ázsia Expressz 2. szereplője.

Forrás: Hódi Pamela - Instagram

"Szeptember végén mentem volna egy mellkorrekcióra, mert a legutóbbi sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de egy év múlva lesz az esküvőnk, utána pedig kisbabát szeretnénk Bencével, ezért feleslegesnek érzem a beavatkozást. Inkább majd a szülés után, ha még mindig úgy érzem, kés alá fekszem" - mondta el Pamela a Borsnak.

Pápai Jociként áll a Sztárban sztár leszek! színpadára Ya Ouhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-papai-jocikent-all-a-sztarban-sztar-leszek-szinpadara-ya-ou.htmlKorábban a ByTheWay együttes tagja volt, majd szólókarrierbe kezdett, még az Eurovízióra is kijutott Ya Ou, méghozzá Pápai Joci háttérénekeseként. Ma este a Sztárban sztár leszek! színpadán pedig az ő bőrébe bújik. TV + Sztárok--Bódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigoPikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pikali-gerda-megviccelte-kollegajat-joban-rosszban.htmlA Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. TV + Sztárok--Dobó Kata nem mindig tudott megfelelni édesapja elvárásainakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-dobo-kata-nem-mindig-tudott-megfelelni-edesapja-elvarasainak-matek-fizika.htmlDobó Kata gyerekkoráról mesélt: a színésznő elmondta, komoly elvárásoknak kellett megfelelnie, ami megnehezítette az életét. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Kandász Andi kitálal, ilyen a viszonya Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-kandasz-andi-kitalal-ilyen-a-viszonya-demcsak-zsuzsaval.htmlAz utazós magazinokból már jól ismert Kandász Andi Demcsák Zsuzsával menetel az Ázsia Expressz hajrájában. Andi a Life.hu-nak elmondta, milyen a viszonya Zsuzsával, valamint hogyan bírják a hetek óta tartó játékot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.