Geszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságával

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gryllus Dorka házasság válás Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. 

Geszti Péter boldog házasságban él második feleségével, Edittel, akire nem sokkal a válása után találtak egymásra. Gryllus Dorka volt az első felesége, és habár nagyon szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működött. Geszti most elárulta, mi volt a baj.

Geszti Péter a Gryllus Dorkával való házasságáról vallott Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Az első házasság valóban olyan volt, mint amikor két gyerek belesétál egy Rousseau-festménybe. A gyerekkor meghosszabbítása, én pedig nem voltam még elég érett, hogy vigyázzak rá. Ami szép volt, jó volt, beletettük egy zsákba, és ez örökre a miénk marad. A válás után szerencsére hamar megtaláltam Editet, akibe másféle női karaktert ismertem meg" - mondta a Hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.