Cinthya Dictator szerelméről, Molnár Tamásról mesélt: 10 éve ismerik egymást

Cinthya Dictator szerelem Molnár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator és Molnár Tamás már 10 éve ismerik egymást. Közösségi oldalaikon közzétettek egy akkor és most fotót. Az extravagáns kinézetű celeb kapcsolatukról vallott.

Cintyha Dictator és Molnár Tomi élete a kezdetektől egymás mellett zajlott, ismerték is egymást, ám csak most mélyült el a kapcsolatuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

10 év ♥️ (akkor és most) #10yearchallenge #emo

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

"15 éves korunk óta ismerjük egymást Tomival. Egy kerületben nőttünk fel, szinte egymás mellett. Minden reggel egy villamoson utaztunk az iskolába, még a gimink is egymás mellett volt. Mindeközben egy akkori szubkult oldalon is fent voltunk, onnantól datáltak minket a médiában. Akkor lettek az első követőink... Az Anti Fitness Club idején szerepeltem Tomiék második videóklipjében is. Akkoriban Iszak Eszti csinált a VIVA zenecsatornán egy műsort, ahova mindkettőnket behívott, hogy a stílusunkról csináljon egy epizódot. Neki köszönhető, hogy az akkori időszakunkból van egy közös fotónk Tomival. Érdekes, hogy 10 éve készült az a kép, 1 éve vagyunk együtt, s nem is gondoltuk volna, milyen fordulatokat hoz az élet. Végig egymás mellett haladtunk az évek során, de csak most ért össze az életünk. És remélhetőleg ez így is folytatódik" - idézte Cinthya szavait a Ripost.

Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer utolsó esélyének látja a Sztárban sztár leszek! című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-ilyes-jenifer-utolso-eselyenek-latja-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musort.htmlIlyés Jenifer szerepelt már tehetségkutatóban, de az nem hozta meg számára az igazi sikert, amit most a Sztárban sztár leszek!-től remél. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta párja pofonnal fenyegette meg Gáspár Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-horvath-greta-parja-pofonnal-fenyegette-meg-gaspar-zsoltot.htmlFornnak az indulatok az Ázsia Expressz második évadában. Horváth Gréta párja úgy felhúzta magát Gáspár Zsoltin, hogy pofonnal fenyegetőzött. Persze csak a bajsza alatt mormogta, nem Zsoltit fenyítette be szemtől szemben.TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott Tokár Tomi és szerelme, Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190919-osszehazasodott-tokar-tomi-es-szerelme-dori.htmlÖsszekötötte az életét Tokár Tomi és szerelme, Dorottya. A pár nagy napján minden úgy történt, ahogy megálmodták: gyönyörű esküvőn mondták ki a boldogító igent.TV + SztárokOrigoÍgy érzi most magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190919-igy-erzi-most-magat-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEgyre jobban érzi magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos miután kiengedték a kórházból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.