Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta párja pofonnal fenyegette meg Gáspár Zsoltot

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta Gáspár Zsolt Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fornnak az indulatok az Ázsia Expressz második évadában. Horváth Gréta párja úgy felhúzta magát Gáspár Zsoltin, hogy pofonnal fenyegetőzött. Persze csak a bajsza alatt mormogta, nem Zsoltit fenyítette be szemtől szemben.

Hatalmas bandaháború zajlik a celebek között. A csapat két táborra oszlott. Demcsákék Gáspárékkal mindenki más pedig ellenük csatározik. Egy felfokozott pillanatban Horváth Gréta párja Dávid azt mondta Gáspár Zsoltira, hogy pofán tudná vágni.

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolti kiakadt Evelinre Forrás: TV2

Zsolti a tévé előtt ülve szembesült a helyzettel, amire reagált is.

"Most eszmélek csak rá, hogy mi ment a hátunk mögött. Mi játszottunk, taktikáztunk, de senkit sem bántottunk, mindig tisztelettudóan viselkedtünk. Teljesen föl vagyok háborodva Dávid szavain. Hogy mondhat ilyeneket egy magát tanultnak és sportembernek tartó valaki a versenytársára? Kiállították magukról a szegénységi bizonyítványt" - mondta a Borsnak Zsolti.

"Zsolti próbált minket félrevezetni, persze mi ezt tudtuk, de ennek ellenére ő utólag segítségnek próbálta ezt feltüntetni. Mérgemben kiszaladt a számon egy-két szó, de feszült helyzetben úgy gondolom, ez mással is megtörtént volna. Éhesen és kialvatlanul kevésbé tudtam toleráns lenni. Nyilván pár hónap elteltével van, amit az ember a feszültségnek tud be, és nem feltétlenül büszke rá. Ha Zsoltit megsértettem, személyesen fogok elnézést kérni tőle" - reagált Dávid is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.