György herceg meghívná osztálytársait a Buckingham-palotába

Forrás: AFP/Steve Parsons -
iskola Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő György herceg zsúr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg szeretné meghívni magukhoz iskolatársait és barátait, de nem biztos, hogy ezt II. Erzsébet megengedi neki.

Mint minden kisgyermek, úgy György herceg is vágyik arra, hogy meghívja magához iskolatársait, barátait. Az ő esetében azonban ez sokkal komplikáltabb dolog, hiszen nem lephetik csak úgy el szaladgáló gyerekek a Buckingham-palotát...

Vilmos és Katalin nagyon boldog, hogy ilyen jól kijön osztálytársaival György herceg. A szülők is szívesen vennének részt egy ilyen összejövetelen, hiszen ki ne szeretne kicsit szétnézni a palotában. Ez azonban sokkal nagyobb szervezéssel és biztonsági intézkedéssel jár, mint egy átlagos gyermekzsúr" – nyilatkozta a The Sunnak egy forrás.

Így tehát egyáltalán nem biztos, hogy II. Erzsébet engedélyt ad az összejövetelre.

György herceg nagyon szeretné meghívni barátait Forrás: AFP/Steve Parsons
Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Berki Krisztiánék családalapítási szándékaik miatt költöztek nagyobb lakásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-krisztianek-csaladalapitasi-szandekaik-miatt-koltoztek-nagyobb-lakasba.htmlHamarosan családot alapíthat Berki Krisztián és felesége, Mazsi. A pár ezért költözött nemrég egy nagyobb ingatlanba. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-janicsak-veca-osszebalhezott-gaspar-evelinnel.htmlJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoÉlő műsorban gyújtották fel Orosz Barbi kezét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elo-musorban-gyujtottak-fel-orosz-barbi-kezet-video.htmlOrosz Barbi boldogan vett részt egy tudományos kísérletben, és azt sem bánta, hogy ehhez fel kell őt gyújani. TV + SztárokOrigoTerry Black gyermekei Németországban maradnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-gyermekei-nemetorszagban-maradnak.htmlTerry Black halála mindenkit megrendített, de a legszörnyűbb helyzetbe két gyermeke került. Nincs ugyanis olyan rokonuk, ismerősük, aki gondoskodhatna róluk. Terry Black ügyvédje elárulta, mi lesz a gyerekek sorsa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.