Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntését

Meghan Markle Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók.

Pszichológus dekódolta Meghan hercegné Harryhez intézett születésnapi köszöntését. A hercegné egy 9 fotóból álló kollázst tett közzé hivatalos Instagram-oldalukon férje 35. születésnapja alkalmából, és bizony vannak a képek között érdekes választások - írja a The Sun.

A pszichológus szerint az első fotó, amelyen Diana karján látható a herceg, furcsa választás, ugyanis a hercegné nem tűnik túl boldognak a fotón. Ugyanakkor a szakértő szerint ez a kép ikonikus, hiszen Diana nagyon hétköznapinak tűnik rajta, ezzel változtatott azon, ahogy a királyi sarjakat bemutatják a világnak, és valószínűleg Meghan is ilyesmi szeretne lenni, valószínűleg azért esett erre a felvételre a választása.

A harmadik kép, Harry és Vilmos közös fotója sem hétköznapi választás, hiszen rengeteg olyan felvétel van, amelyen jól érzi magát a két herceg együtt, ám ez nem az. Itt éppen úgy tűnik, mintha Harryt idegesítené Vilmos, ami nem a legjobb üzenet, főleg úgy, hogy ez az egyetlen közös fotó a testvérekről az összeállításban.

Meghan és Harry közös fotója az esküvői képük, amelyen egyikük arca sem látható. A szakértő szerint érdekes választás, mert ez egy formális felvétel. Az utolsó képen gyermekükkel együtt láthatóak, amelyen Harry gyengéd oldala jelenik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.