Megalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőle

Forrás: FilmMagic/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz -
Miley Cyrus Liam Hemsworth válás megalázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle.

Miley Cyrus közösségi oldalán mesélte el, miért döntöttek férjével a válás mellett. A botrányairól elhíresült énekesnő bevallotta, hogy 10 év együttlét után már nem érezte jól magát a kapcsolatban, amin a házasság sem segített. Ám ezt nem férjével kettesben vitatta meg, ugyanis Liam Hemsworth állítólag a közösségi médiából értesült a szakítás tényéről, miután Liey menedzsere kiadta a hivatalos közleményt.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 22: Liam Hemsworth and Miley Cyrus attends the World Premiere of Walt Disney Studios Motion Pictures "Avengers: Endgame" at Los Angeles Convention Center on April 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic) Forrás: FilmMagic/@2019 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz

Liam épp Ausztráliában dolgozott legújabb filmjén, és bár érezte, hogy házassága veszélyben van, sokként érte a hír. Ezután pedig összeférhetetlenségre hivatkozva ő adta be a válókeresetet - írta meg a cosmopolitan.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.