Epres Panni fotó testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni megmutatta testvérét, akivel nagyon hasonlítanak egymásra.

Epres Panni régóta ismert, testvérét azonban nem nagyon láthattuk eddig. Most azonban Panni kivételt tett, és mutatott egy közös fotót. "Ő is az egyik mindenem, akivel mindig és örökké egymás mellett állunk" - írta a közös fotóhoz Panni, és azt is megtudhattuk, hogy Panni testvére ötszörös anyuka.

Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--Varga Izabella bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-varga-izabella-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlA 46 éves Varga Izabella megvillantotta tökéletes alakját bikiniben: elképesztően néz ki. TV + Sztárok--Brad Pitt nem tartja a kapcsolatot a fiával, Maddoxszalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-brad-pitt-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-fiaval-maddoxszal.htmlKiderült, hogy Brad Pitt nem igazán tartja a kapcsolatot fogadott fiával, Maddoxszal. TV + Sztárok--Gyurta Dani vallomása volt edzőjéről, Széles Sándorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-gyurta-dani-vallomasa-volt-edzojerol-szeles-sandorrol.htmlGyurta Dániel a végsőkig kitartott néhai edzője, Széles Sándor mellett, habár nem volt könnyű annak szenvedélybetegsége miatt. TV + SztárokOrigoBrad Pitt: "Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?"http://www.life.hu/sztarok/20190917-brad-pitt-ki-volt-a-jobb-clooney-vagy-en-1.html"Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?" - többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.TV + Sztárok--Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.