Tilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorban

Forrás: Pintér Tibor - Instagram -
Tilla Pintér Tibor beszólás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.

Kemény beszólást kapott Pintér Tenya, aki barátnőjét kísérte a TV2 tehetségkutatójának válogatójára. A fiatal lány, aki korábban már szépségkirálynőknek is indult, valamint az X-Faktorban is feltűnt, csodásan énekelt, ám mégsem emiatt maradt emlékezetes a jelenlétük a műsorban. Természetesen Tenya Tilla mellett izgult kedveséért. A műsorvezető hozta a formáját és keményen beszólt az énekes-színésznek: azzal poénkodott, hogy Tenya sok lánnyal állt már mellette és az sem kizárt, hogy mire a lány lejön a színpadról, már le is lesz cserélve. Szemmel láthatóan zavarta a beszólás Tibort, de végül poénosra vette a figurát.

Pintér Tibor gyereket akar új párjától? - Videó

Pintér Tibor és kedvese Jennifer kapcsolata szintet lép? Tenya elárulta...
Szinetár Dóra kihasználta az őszi meleg időt: bicajozni vitte kisfiát - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-szinetar-dora-kihasznalta-az-oszi-meleg-idot-bicajozni-vitte-kisfiat-foto.htmlSzinetár Dóra kihasználta az őszi meleget és bicajozni vitte kisfiát-TV + Sztárok--Elhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin sok előítélettel találkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-evelin-sok-eloitelettel-talalkozik.htmlGáspár Evelin rengeteg előítélettel találkozik, ezért örül, hogy az Ázsia Expresszben megismerhetik őt az emberek. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta csúnya kommenteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190915-azsia-expressz-2-horvath-greta-csunya-kommenteket-kap.htmlAz Ázsia Expressz 2 párosai nem mindenkinek szimpatikusak, Horváth Gértát sem szereti az összes néző. Kap is csúnya megjegyzésekett a közösségi oldalain. TV + SztárokOrigoEzzel az üzenettel köszöntötte Harry herceget Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20190915-ezzel-az-uzenettel-koszontotte-harry-herceget-meghan-markle.htmlHarry herceget felesége, Meghan hercegné megható üzenettel köszöntötte születésnapja alkalmából.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Ezért jöttek haza a Liu fivérek - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-azsia-expressz-2-ezert-jottek-haza-a-liu-fiverek.htmlAz Ázsia Expressz történetében eddig még sosem látott fordulattal ért véget a hét, hiszen Gáspár Evelinék estek volna ki a játékból, viszont a Liu testvérek felajánlották, hogy a viták csitítása érdekében, inkább ők mennek haza a műsorból. A Life.hu-nak kiesésük után nyilatkoztak az esetről.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.