Kulcsár Edináék születésnapi zsúrt tartottak egyéves kisfiuknak

Forrás: Instagram/edinakulcsar_official -
Medox Kulcsár Edina Csuti zsúr születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéves lett Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox, és ebből az alkalomból hatalmas bulit csaptak.

Szülinapi zsúrt tartottak hétvégén Kulcsár Edináék. Az egykori szépségkirálynő és férje, Csuti közös gyermeke, Medox egyéves lett. A közösségi oldalra felöltött képek alapján kijelenthető, hogy remekül sikerült a buli, a kis ünnepelt is nagyon élvezte, hogy mindenki őt ünnepli.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog sikerülni Medox szülinapi zsúrja. Természetesen ehhez mindenki kellett, aki tegnap ott volt. Leírhatatlanul hálás vagyok azoknak, aki megtisztelek a jelenlétükkel. Voltak olyanok, akik kisebb sérülés mellett is eljöttek, akik a nyaralásukat úgy szervezték, hogy visszaérjenek, akik átraktak számukra fontos programot csak azért, hogy ott tudjanak lenni és még sorolhatnám. Egy anyának olyan sokat jelent ez..." – írta Edina a közösségi oldalán.

Koós János özvegye egyre szomorúbb: már otthonából sem mozdul kihttp://www.life.hu/sztarok/20190916-koos-janos-ozvegye-egyre-szomorubb-mar-otthonabol-sem-mozdul-ki.htmlKéptelen feldolgozni férje, Koós János hiányát Dékány Sarolta, aki ma már a házból sem mozdul ki, hiába hívják.TV + Sztárok--Díjat kapott Tordy Géza, de nem tudta átvenni: gyengélkedik a Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-dijat-kapott-tordy-geza-de-nem-tudta-atvenni-gyengelkedik-a-kossuthdijas-szinmuvesz.htmlTordy Gézának komoly elismerésben volt része a minap: a 3. Szinkronium díjátadó gálán életműdíjat kapott évtizedekig tartó, kimagasló munkásságáért. Az elismerésért járó trófeát azonban egy megbízott vette át. TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoKasza Tibi és Manker második házassági évfordulójukat ünnepelték: így köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kasza-tibi-es-manker-masodik-hazassagi-evfordulojukat-unnepeltek-igy-koszontottek-egymast.htmlKasza Tibi és Manker 8 éve szeretik egymást, két éve házasodtak össze. A szerelmesek így köszöntötték egymást a jeles napon.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka vereséget szenvedett szerelme, Máté ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hosszu-katinka-vereseget-szenvedett-szerelme-mate-ellen.htmlHosszú Katinka versenyre kelt szerelme, Máté ellen, és bizony kikapott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTücsiéket át akarta verni az építtetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-tucsieket-at-akarta-verni-az-epitteto.htmlTücsi és párja nemrég költöztek be közös otthonukba, de az építkezés nem volt felhőtlen: át akarták őket verni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.