Koós János özvegye egyre szomorúbb: már otthonából sem mozdul ki

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta özvegy Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen feldolgozni férje, Koós János hiányát Dékány Sarolta, aki ma már a házból sem mozdul ki, hiába hívják.

Egy életet élt le férjével Koós Jánossal Dékány Sarolta, aki a művész halála óta nem találja a helyét. Közös otthonukat is meghirdette és hiába a barátok és családtagok gondoskodása, törődése, nincs jobban... már otthonról sem akar kimozdulni, maximum a temetőig megy, hogy meglátogassa szeretett férjét.

Budapest, 2014. augusztus 22. Koós János (k) és felesége, Dékány Sarolta énekesek Bajor Imre temetésén a Farkasréti temetőben 2014. augusztus 22-én. A színművész életének 58. évében, augusztus 6-án hunyt el. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Képtelen vagyok kimozdulni itthonról...

Hiába is hívnának színházba vagy csak sétálni a barátok, erre még nem állok készen. Csak Janihoz megyek ki időnként a temetőbe. Nem köt le a tévé, az olvasás, semmi nem vigasztal. Délután jönnek a gyerekek, elvisznek magukhoz, de még onnan is hazavágyom. Pedig tényleg igyekszenek kimozdítani ebből az apátiából, nagyon törődnek velem. Mi az éjjeleket és a nappalokat is együtt töltöttük majdnem ötven évig.

Hiába mondják, hogy idővel jobb lesz, nekem nem jobb, még most is beleszakad a szívem, ha rá gondolok"

- mesélte a gyászában megrendült özvegy a Blikknek.

Koós János özvegye: "Beszél hozzám"

Koós János 4 hónappal ezelőtt hunyt el, a felesége, Dékány Sarolta szűnni nem akaró hiányával küzd. Legyengült, és étvágya sincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.