Gáspár Evelin előítélet Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin rengeteg előítélettel találkozik, ezért örül, hogy az Ázsia Expresszben megismerhetik őt az emberek. 

Gáspár Evelin számára nem volt választás az ismertség, hiszen a szülei valóságshow-ja miatt már gyerekként megismerte őt az ország. Azóta sokáig csak Gáspár Győzike lányaként ismerték őt az emberek, de az Ázsia Expressz 2-ben megmutathatta igazi arcát, és ezért nagyon hálás.

Gáspár Evelin sok előítélettel találkozik Forrás: Instagram/evelingaspar

"15 éve vagyok ismert. Egy ország szeme előtt nőttem fel, ami miatt sok előítéletet kapok nap mint nap. Nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam az Ázsia Expressztől, ahol egy teljesen más személyt ismertek meg az emberek, mint az előítéletekkel behatárolt és médiából megítélt lány. A műsorban önmagam adom, talán olykor önfejű, indulatos, jóhiszemű ember vagyok, de mindig őszinte!" - írta Evelin.

Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta csúnya kommenteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190915-azsia-expressz-2-horvath-greta-csunya-kommenteket-kap.htmlAz Ázsia Expressz 2 párosai nem mindenkinek szimpatikusak, Horváth Gértát sem szereti az összes néző. Kap is csúnya megjegyzésekett a közösségi oldalain. TV + SztárokOrigoTóth Gabi megmutatta, hogyan pihennek az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-toth-gabi-megmutatta-hogyan-pihennek-az-agyban.htmlKellemes, intim pillanatot mutatott családi életükből Tóth Gabi: így pihennek az ágyban. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina köszönetet mondott: boldoggá tették kisfiuk első születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190915--kulcsar-edina-koszonetet-mondott-boldogga-tettek-kisfiuk-elso-szuletesnapjan.htmlKulcsár Edina kisfia első születésnapja alkalmából nagy bulit tartott, ami remekül sikerült: nagyon meghatódott az anyuka.TV + SztárokOrigoSzandiról ismét álhírt terjesztenek: közösségi oldalán reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szandirol-ismet-alhirt-terjesztenek-kozossegi-oldalan-reagalt.htmlSzandiról ismét álhír terjed, erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az énekesnő.TV + Sztárok--Hosszú Katinka vereséget szenvedett szerelme, Máté ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hosszu-katinka-vereseget-szenvedett-szerelme-mate-ellen.htmlHosszú Katinka versenyre kelt szerelme, Máté ellen, és bizony kikapott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.