Véletlenül megvillantotta mellbimbóját Winnie Harlow

mell modell mellbimbó Winnie Harlow villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Winnie Harlow véletlenül megvillantotta mellét.

Kellemetlen dolog történt a minap a vitiligós modellel, Winnie Harlowval. Épp Kim Kardasian bulijába igyekezett, amikor kiszállva az autójából megrohamozták őt a lesifotósok.

Jól fogadta a közeledésüket, és hogy még jobban nézzen ki a fotókon, lazán hátradobta kezével a haját. Csakhogy nem csak a haját sikerült ezzel megigazítania, a ruhája pántja lecsúszott és az alatta lévő átlátszó felső láttatni engedte mellbimbóját.

Az erről készült képeket és videót ide kattintva, a Daily Mailoldalán nézheted meg!

Winnie Harlow Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
6 hónapos terhesen vesztette el kisbabáját Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-honapos-terhesen-vesztette-le-kisbabajat-demi-moore.htmlDemi Moore elárulta, babát várt egykori férjétől, Ashton Kutchertől, ám a kicsit elvesztette. TV + Sztárok--Pintér Ada boltban is dolgozna Németországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-pinter-ada-boltban-is-dolgozna-nemetorszagban.htmlPintér Adrienn Nürnbergbe költözött, hogy együtt lehessen szerelmével, és elárulta, mik a tervei.TV + SztárokOrigoVisszatért a Barátok köztbe Fodor Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20190913-visszatert-a-baratok-koztbe-fodor-zsoka.htmlFodor Zsóka visszatért a Barátok köztbe. TV + SztárokOrigoBeadta a válókeresetet Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190913-beadta-a-valokeresetet-adele.htmlAdele és férje most már biztosan elválnak, az énekesnő ugyanis beadta a válókeresetet. TV + Sztárok--Sofia Vergara brutálisan szexi fotót mutatott magáról: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-sofia-vergara-brutalisan-szexi-fotot-mutatott-magarol-bikiniben-pozol.htmlSofia Vergara teste mindig is irigylésre méltó volt: megmutatta, hogyan nézett ki a 90-es években bikiniben. TV + Sztárok--Gyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190912-gyermekekkel-keszul-guinnessrekord-kiserletre-polgar-judit.htmlFöldrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.