Smaltig Dalma nélkül forog majd a Luxusfeleségek következő évada

Forrás: Instagram -
Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudni, mikor folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, de az már biztos, hogy Smaltig Dalma nem lesz benne. 

"Hallottam, hogy készül, de én biztos nem leszek benne a következő évadban, ez pont elég volt. Szerettem, de nem szeretném folytatni. Mostanában igyekszem a médiából visszavonulni. A két gyermekem nevelésére koncentrálok, illetve a saját üzletem fejlesztésére" – nyilatkozta a Borsnak Dalma.

Hivatalosan a csatorna nem erősítette meg, hogy hozzákezdtek már a következő évad gyártásához, egy korábbi nyilatkozatuk így szólt. "A Feleségek luxuskivitelben sztárjai kiemelten fontosak számunkra. Természetesen a továbbiakban is tervezünk velük, de jövőbeli produkcióinkról jelenleg nem árulhatunk el részleteket. Amennyiben lesz új információnk, mindenképpen jelezzük"

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.