Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realityből

Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában.

Hamarosan jön a Felségek luxuskivitelben újabb évada, ám úgy tűnik, a szereplők nem pont ugyanazok lesznek, mint akik az előzőben szerepeltek. Legalábbis valaki biztosan nem lesz látható már a képernyőn: Smaltig Dalma bejelentette, kiszáll.

Hallottam, hogy készül, de én biztos nem leszek benne a következő évadban, ez pont elég volt. Szerettem, de nem szeretném folytatni. Mostanában igyekszem a médiából visszavonulni. A két gyermekem nevelésére koncentrálok, illetve a saját üzletem fejlesztésére" – árulta el a Borsnak.

Smaltig Dalma Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória
Légi szenteltvíz-permetezéssel küzdenek az iszákosság ellen Oroszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-legi-szenteltvizpermetezessel-kuzdenek-az-iszakossag-ellen-oroszorszagban.htmlHetvenliternyi szentelt vizet permeteztetett szét egy repülőgépről az iszákosság és a paráznaság elleni küzdelem jegyében Szavva, Tver és Kasinszk metropolitája - jelentette csütörtökön a TIA helyi hírügynökség. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigoVajna Timire a nyílt utcán támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-vajna-timire-a-nyilt-utcan-tamadtak-ra.htmlVajna Timiről sok álhír terjeng, az egyik miatt az utcán rá is támadtak a celebre. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-demcsak-zsuzsa-egy-masik-indiai-ferfi-fejet-is-elcsavarta.htmlDemcsák Zsuzsa ázsiai kalandozása során ismerte meg férjét, de most kiderült, hogy egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta. TV + SztárokOrigoLeonardo DiCaprio ismét jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-leonardo-dicaprio-ismet-jotekonykodik.htmlLeonardo DiCaprio ezúttal a Dorian hurrikán károsultjain segít. TV + Sztárok--A metrón alázták meg kinézete miatt Renée Zellwegerthttp://www.life.hu/sztarok/20190912-a-metron-alaztak-meg-kinezete-miatt-renee-zellwegert.htmlRenée Zellweger egy interjúban vallott egy kellemetlen élményéről: a metrón alázták meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.