Shane Tusup újra szerelmes

Forrás: Instagram/tusup11 -
barátnő szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Shane Tusup is továbblépett már a válása után: újra szerelmes. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata viharos körülmények között ért véget, de mostanra már teljesen lecsillapodtak a kedélyek. Azóta már az úszónő is megtalálta párját, és úgy tűnik, Shane Tusupnak is sikerült továbblépnie. A szakmai élete is rendeződött, hiszen ismét edzőként dologozik, Bujdosó Zsombort készíti fel a versenyekre, és az olasz Ilaria Cusinatót. Utóbbi nemrég adott interjút, amelyben a felkészülésről mesél, de Shane Tusup magánéletéről is elhintett egy kis információt.

Shane Tusup újra szerelmes Forrás: Instagram/tusup11

"A csapat többi tagjával élek, Padovában béreltünk egy házat: Shane Tusup, a barátnője, Bujdosó Zsombor, egy operatőr és én. Ez nagyon megkönnyíti az „Olimpia sötét ló" projekt (websorozat) megvalósítását is" - idézi a Ripost az interjú részletét. Ez tehát azt jelenti, hogy Shane Tusup is párra talált már.

A paplan alatt akciózott a Love Island két szereplője: Zsófi és Ticián bújtak össze (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190911-a-paplan-alatt-akciozott-a-love-island-ket-szereploje-zsofi-es-tician-bujtak-ossze.htmlA párok közül Zsófi és Ticián kapcsolata a legszorosabb, amit legutóbb a paplan alatt pecsételtek meg. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese megmutatta, mennyire hajlékony - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-safrany-emese-megmutatta-mennyire-hajlekony.htmlAleska megmutatta a követőinek, hogy milyen laza: elképesztő, hova tudja emelni a lábát. TV + SztárokOrigoCooky párja, Debóra megmutatta alakját szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-cooky-parja-debora-megmutatta-alakjat-szules-utan.htmlCooky párja, Debóra megmutatta, milyen csinos: kétgyermekes anyukaként elképesztő alakja van. TV + Sztárok--Ma eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigoSzinte felismerhetetlen új sorozatának plakátján Reese Witherspoon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-szinte-felismerhetetlen-uj-sorozatanak-plakatjan-reese-witherspoon-foto.htmlÚj sorozatának promóját osztotta meg a színésznő, ám először csak Jennifer Anistont ismertük meg.TV + Sztárok--Gyanúsan gömbölyödik Jennifer Garner pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyanusan-gombolyodik-jennifer-garner-pocakja.htmlJennifer Garner kerekedő pocakjáról lesifotók készültek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.