Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta - Videó

Demcsák Zsuzsa férj India Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa ázsiai kalandozása során ismerte meg férjét, de most kiderült, hogy egy másik indiai férfi fejét is elcsavarta. 

Demcsák Zsuzsa sokat köszönhet az Ázsia Expressz műsorának, hiszen a forgatások alatt ismerte meg férjét. A műsorból azonban kiderült, hogy nem ő volt az első férfi, akinek megakadt a szeme Zsuzsán. Az egyik stoppolásuk alkalmával ugyanis az egykori műsorvezető nagyon megtetszett az autóban ülő férfinak. El is halmozta bókokkal Zsuzsát.

Leonardo DiCaprio ismét jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-leonardo-dicaprio-ismet-jotekonykodik.htmlLeonardo DiCaprio ezúttal a Dorian hurrikán károsultjain segít. TV + Sztárok--Nejlonzacskóba kellett pisilnie Yvonne Strahovski színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-nejlonzacskoba-kellett-pisilnie-yvonne-strahovski-szinesznonek.htmlBizarr történetet mesélt el a tévékamerák előtt A szolgálólány meséje című sorozat sztárja, Yvonne Strahovski. TV + Sztárok--L.L. Junior és Csilla megállapodhatnak a kisfiuk elhelyezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ll-junior-es-csilla-megallapodhatnak-a-kisfiuk-elhelyezeserol.htmlL.L. Junior nagyobbik gyermekének elhelyezéséről egymást között döntenének a szülők. TV + Sztárok--Így érkezett Dávidka L. L. Junior és Csilla életébe: úgy tűnt, egyben tarthatja a családothttp://www.life.hu/sztarok/20190912-igy-erkezett-davidka-l-l-junior-es-csilla-eletebe-ugy-tunt-egyben-tarthatja-a-csaladot.html2015-ben amolyan békebabaként érkezett L. L. Junior és Csilla életébe a kis Dávidka. Akkor úgy tűnt, a tündéri gyermeknek sikerül egyben tartani a családot, ám nem így lett. TV + SztárokOrigoSoha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-soha-tobbet-nem-unnepli-szuletesnapjat-karda-bea.htmlAz énekesnő szeptemberben tölti be a 69. életévét. Kiválóan érzi magát a bőrében, ezért úgy döntött, nem foglalkozik azzal, ami ezután jön.TV + Sztárok--Kimerült Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-kimerult-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó kissé túlvállalta magát, és egy rövid kényszerpihenőre vonult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.